Cristian Gațu, de partea lui Becali în „războiul” cu Armata

0

Cristian Gațu, fost comandat la CSA Steaua în perioada în care secția de fotbal s-a desprins de Ministerul Apărării Naţionale, a declarat că Armata nu are dreptate în conflictul cu Gigi Becali. Gaţu susţine că MApN a cedat tot patrimoniul către FC Steaua, inclusiv palmaresul şi folosirea pe durată nelimitată a stadionului din Ghencea.

„În 1998 am fost informați de FRF că trebuie să rupem legăturile cu MApN, pentru că FIFA și UEFA interziceau ca echipele să aparțină de un minister, relatează Romaniatv.net.

Eu m-am ocupat de tot ceea ce a însemnat această rupere. Am înființat o organizație non-profit, AS FC Steaua București, iar MApN a cedat tot patrimoniul Stelei. Inclusiv folosirea pe durată nelimitată a stadionului.

Președinte trebuia să fie Emerich Ienei, dar el a preferat să rămână director tehnic la FRF. Astfel, l-am numit pe Viorel Păunescu, care era sponsor și apropiat de echipă.

Eu sunt dezamăgit de această situație. Steaua lui Gigi Becali este aceeași care a fost tot timpul. Este aceeași cu echipa care a câștigat Cupa Campionilor Europeni. Nu știu ce se urmărește acum. În plus, Armata nu are bani pentru a susține echipa de fotbal”, a spus Cristian Gațu în Evenimentul Zilei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.