Lucian Isar, audiat la DNA

Share:

Lucian Isar, fost ministru delegat pentru relația cu mediul de afaceri în Guvernul Ponta, s-a prezentat miercuri dimineață, la audieri, la sediul Direcției Naționale Anticorupție, potrivit România TV. Soţul copreşedintei PNL, Alina Gorghiu, nu a dorit să facă nicio declaraţie.

Lucian Isar a ajuns, miercuri, la DNA, cu puţin timp înainte de ora 9.00. Soţul Alinei Gorghiu nu a vrut să facă nicio declaraţie ziariştilor. Potrivit unor surse judiciare, Lucian Isar a fost citat ca martor într-un dosar privind fapte de corupție.

Lucian Isar are un CV impresionant, deţinând funcţia de vicepreşedinte la Citibank România, apoi cea de vicepreşedinte la Bancpost. Are studii de matematică la Universitatea din Bucureşti şi de finanţe-bănci la ASE, un master în matematici financiare la Oxford, MBA la Universitatea din Chicago şi programe avansate urmate la Harvard. Acum e consilier la Banca Feroviară.

Din decembrie 2014, Alina Gorghiu (38 de ani) este copreşedinte al Partidului Naţional Liberal, alături de Vasile Blaga. Membră a partidului din 2002, Gorghiu a fost purtător de cuvânt al PNL în campania pentru prezidenţiale şi prim-vicepreşedinte al partidului.

În 2001 a absolvit Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative din cadrul Universităţii Creştine “Dimitrie Cantemir”, după care a urmat facultatea cu acelaşi profil de la Universitatea Piteşti, iar din 2012 este doctor în drept, titlu obţinut la Universitatea Al. I. Cuza din Iaşi. Alina Gorghiu a intrat în cursa pentru şefia PNL cu o zi înainte de alegeri, susţinută chiar de Klaus Iohannis, moment în care Teodor Atanasiu s-a retras şi i-a acordat susţinerea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.