Antonescu critică politica de alianțe a PNL

0

Crin Antonescu a criticat PNL pentru modul în care a abordat problema revenirii la alegeri locale în două tururi. Fostul preşedinte liberal consideră că partidul său a acţionat „stângaci” şi că principala greşeală s-a făcut când s-a votat pentru votul într-un singur tur.

„PNL a greşit major atunci când, cu câteva luni în urmă, a votat pentru alegeri locale într-un singur tur. Am spus de atunci că e un lucru grav. De ce nu au dorit să susţină şi alţii, care ar fi fost avantajaţi? Probabil li s-au oferit din altă parte avantaje mai mari. Să fiu foarte sincer, cred că Cioloş a procedat corect şi PNL a procedat stângaci. Nu prim-ministrul trebuie să fie cel care să apere PNL”, a spus Crin Antonescu, relatează Romaniatv.net.

Fostul preşedinte al PNL a declarat că nu ar fi văzut nimic rău într-o alianţă cu UNPR sau ALDE: „Nu vorbesc în numele PNL, dar aşa, ca idee, aş putea să vă spun că uneori nu e nimic rău să ai de partea ta formaţiuni ca UNPR sau ALDE. Acum, că uneori PNL lasă impresia că ar dori să se afle în compania unora şi nu are abilitatea să o facă, e altceva”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.