Vrei să lucrezi în Germania? Lista joburilor sigure din 2016!

0

Agenţia de mediere de forţă de muncă în străinătate Silverhand România recrutează pentru o serie de angajatori din Germania români pe posturi de muncitor necalificat, mecanic auto, stivuitorist, mecanic utilaje, tâmplar, dulgher, electrician, instalator. Salariile nete lunare oferite românilor pornesc de la 1000 euro pentru muncitori necalificaţi, şi ajung la 1800 euro pentru şoferii de tir şi mecanicii de utilaje. Pentru toate joburile ofertate, angajatorii germani asigură şi plătesc cazarea românilor selectaţi, şi le oferă o serie de beneficii, printre care asigurare medicală, ore suplimentare plătite. 

Agenţia de mediere de forţă de muncă în străinătate Silverhand România, înregistrată la Inspectoratul de Muncă Timiş, recrutează 20 de instalatori români dispuşi să lucreze în Germania.
Candidatul potrivit pentru acest post cunoaşte limba germană la nivel conversaţional (nivel A1/A2), are calificare şi experienţă în meseria de instalator.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii nete lunare de 1.600 euro.
Detalii, în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

Agenţia de mediere de forţă de muncă în străinătate Silverhand România mai recrutează şi 20 de electricieni calificaţi, cu experienţă în domeniu, care cunosc cel puţin la nivel conversaţional limba germană. Candidaţii români sunt ofertaţi cu salarii nete lunare de 1.700 euro.
Amănunte despre aceste locuri de muncă, în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

13 martie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste locuri de muncă.

Angajatorii germani mai caută români şi pentru următoarele posturi: mecanic auto, stivuitorist, mecanic utilaje, muncitor necalificat, tâmplar, dulgher.
Punctual, muncitorii necalificaţi sunt ofertaţi cu salarii nete de la 1000 euro pe lună, stivuitoriştii, ofertaţi cu salarii nete de la 1200 euro net, dulgherii – cu salarii nete lunare de la 1400 net lunar, operatoriii CNC, tâmplarii şi mecanicii auto – cu salarii nete de la 1500 euro lunar, dulgherii – cu salarii nete lunare de la 1400 net lunar. Şoferii de tir şi mecanici utilaje sunt remuneraţi cu salarii nete de la 1800 euro.

Angajatorii germani ofertează românii care se califică pentru oricare dintre aceste posturi cu: contracte de muncă legale, concediu de 24 zile pe an, asigurare în caz de accident, cazarea asigurată şi plătită de către angajator, asigurare medicală, drept la pensie după cinci ani de muncă în Germania, alocaţie ”Kindergeld” în valore de 184 euro lunar pentru copil sau student. De asemenea, orele suplimentare sunt plătite cu 25% în plus.
Până pe 5 martie se primesc CV-uri pentru aceste locuri de muncă. Detalii, aici.

Vă amintim că Inspecţia Muncii recomandă candidaţilor să apeleze doar la serviciile agenţilor de mediere forţă de muncă în străinătate care sunt înregistraţi la Inspectoratul Teritorial de Muncă. Silverhand Romania se află în evidenţa ITM Timiş.
Lista agenţilor agenţilor de mediere forţă de muncă în străinătate care sunt înregistraţi la ITM o găsiţi pe site-ul fiecărui Inspectoratul Teritorial de Muncă din ţară.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.