Stenograme-șocante din dosarul Mădălin Voicu-Nicolae Păun

0

Reprezentantul rromilor în Parlament, deputatul Nicolae Păun, a trecut la ameninţări fără precedent când a aflat că este urmărit de procurorii DNA. „O să bag cuţitul în ei”, spunea la telefon Nicolae Păun.

„După ce ies din puşcărie, bag cuţitul în procurori şi mă p.. pe ei!”, spunea la telefon deputatul Nicolae Păun, după ce a aflat că este urmărit de procurorii DNA, transmite RomâniaTV.

Dosarul în care sunt acuzaţi cei doi deputaţi are 19 volume, care totalizează aproape 5.000 de pagini. Se pare că unul din cele 19 volume conţine şi interceptări cu un limbaj foarte colorat.

DNA a trimis către Camera Deputaţilor solicitarea de încuviințare a reținerii și arestării preventive a deputaților Mădălin Voicu şi Nicolae Păun. Cei doi sunt acuzaţi de deturnare de fonduri, trafic de înfluenţă şi spălare de bani, în legătură cu proiecte de incluziune socială a romilor, finanţate cu milioane de euro din bani europeni. Prejudiciul calculat de procurori se ridică la 6 milioane de euro.

În dosarul celor doi sunt anchetaţi şi foştii şefi ai ANAF. Dacian Cioloş l-a demis joi pe Gelu Ştefan Diaconu, şeful ANAF, după ce iniţial acesta din urmă refuzase să-şi dea demisia, aşa cum i-a cerut ministrul Finanţelor, Anca Dragu. Premierul l-a demis şi pe vicepreşedintele ANAF. Cei doi sunt urmăriţi penal în cazul Mădălin Voicu – Nicolae Păun. În locul lui Diaconu conducerea ANAF va fi asigurată de Daniel Diaconescu, potrivit unor surse guvernamentale.

Istoricul violent din biografia deputatului Nicolae Păun

În urmă cu trei ani şeful pazei complexului comercial Nicky Scorpion, păstorit de familia deputatului Nicolae Păun, a fost înjunghiat de unul din membrii familiei Bulat, proprietarii centrului Prosper din 13 septembrie, nota ziuanews.

De asemenea,  Laurenţiu Roman, zis „Relu” – un apropiat al fraţilor Nuţu şi Sile Balint spunea că şi politicienii îşi reglau conturile cu ajutorul cămătarilor. El spune că Alexandru Ciocâlteu, de pildă, fost secretar de stat, ar fi fost bătut la comanda deputatului Nicolae Păun. Cei care l-au agresat pe Ciocâlteu ar fi fost chiar bodyguardul lui Păun, Salam, şi Fluturică, contra sumei de 5.000 de euro, conform evz.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.