Corneliu Ciontu (FDIN): Demersul ANAF de a pune botniță presei, inacceptabil!

Share:

Președintele Frontului Demnității și Identității Naționale, Corneliu Ciontu, a trimis pe adresa redacției, un comunicat de presă, pe care îl prezentăm, integral, în continuare:

„Frontul Demnității și Identității Naționale protestează față de decizia stalinistă a ANAF de a evacua sediul Antenei 3 într-un timp record-doar cinci zile- ceea ce reprezintă o execuție și nu o executare!

În context, FDIN consideră inadmisibilă, în anul 2016, situația în care emisia unuia dintre posturile de știri cu o audiență uriașă la nivel național este, practic, amenințată de una dintre instituțiile statului român.

Mai mult, Frontul Demnității și Identității Naționale cere Ministerului Finanțelor Publice și implicit Guvernului Cioloș identificarea, de urgență, a unei soluții de compromis prin care jurnaliștii Antenei 3 să-și poată continua activitatea.

Identificarea unei chirii decente, plătită de Antena 3, sau, în cel mai rău caz, un termen rezonabil în care televiziunea să se poată mută, fără a afecta emisia, reprezintă soluții de bun-simț care ar arăta că demersul inspectorilor ANAF nu vizează, exclusiv, o formulă perversă prin care se urmărește închiderea acestui important post de televiziune!”.

Corneliu Ciontu

președintele Frontului Demnității și Identității Naționale

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.