Noul model Dacia Duster, prezentat la Salonul de la Geneva

0

Dacia va prezenta o ediție limitată a modelului Duster, la Salonul Auto de la Geneva din acest an. La evenimentul automobilistic Grupul Renault, deținătorul Dacia, va lansa și vehiculul electric denumit ZOE Swiss Edition.

Prezentarea oficială a modelelor va avea loc pe 1 martie la standurile dedicate ale Renault și Dacia. Acest eveniment va fi destinat doar presei, iar accesul publicului la cea de-a 86-a ediție a salonului auto va fi permis între 3-13 martie.

Noul model Duster va avea, printre altele, o pereche nouă de faruri, un design nou la interior, stopuri spate cu tehnologia LED, iar în gama de culori va fi disponibilă “Cayenne Orange”.

Începând din acest trimestru, pe modelele Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stepway, va fi disponibilă și cutia de viteze robotizată Easy-R. Aceasta dispune de două moduri de funcționare: Drive și Manual. În modul Drive, schimbarea treptelor de viteză se face automat, în funcție de condițiile de rulare, în timp ce în modul Manual treptele de viteză sunt schimbate de șofer.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.