Explozie devastatoare la Ankara. Cel puțin 11 morți!

0

O explozie puternică s-a produs într-o clădire dintr-un complex militar din Ankara, miercuri. Explozia s-a produs în apropiere de Cartierul General al Armatei Turciei.

Guvernatorul din Ankara confirmă şi el informaţiile potrivit cărora numărul morţilor ar fi de cel puţin 11.

Presa turcă scrie că numărul morţilor ar fi de cel puţin 11. Guvernatorul Anakarei afirmase la scurt timp după explozie că în urma deflagraţiei s-au înregistrat 5 decese. Ca urmare a acestei explozii, premierul turc Davutoglu şi-a anulat vizita care era prevăzută la Bruxelles.

O explozie urmată de un incendiu puternic s-a produs, miercuri după-amiază, într-o clădire militară din Ankara, capitala Turciei.

Potrivit primelor informaţii, zeci de victime în urma acestei explozii. Potrivit presei turce, aproximativ 20 de ambulanţe au sosit la locul exploziei.

Explozia a avut loc la 300 de metri de Cartierul General al Armatei Turciei, în cazărmile militarilor.

CNN Turk a informat la rândul său că au fost vizate locuinţele din complexul armatei ale militarilor turci şi că explozia a provocat distrugeri importante.

O oficialitate a Poliţiei turce din Ankara, citată de Reuters, a informat că un vehicul  a explodat. Fotografii postate pe reţele de socializare arată o coloană de fum imensă ridicându-se în zona deflagraţiei.

Potrivit Reuters, explozia s-a produs la trecerea unui vehicul militar, în apropiere de cazarma soldaţilor. Guvernatorul Ankarei a anunţat că este vorba despre un atentat cu maşină-capcană, ân urma căruia cinci persoane au murit şi zece au fost rănite, potrivit unui prim bilanţ al victimelor.

Recent, Turcia a fost afectată de atacuri teroriste, inclusiv de un atac sinucigaş care a ucis zece persoane la Istanbul, în luna ianuarie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.