Obama nu crede că Trump va ajunge președinte

0

Barack Obama susţine că Donald Trump, care încearcă să obţină nominalizarea republicană la alegerile prezidenţiale din SUA, nu va ajunge preşedinte, deoarece este vorba despre „o slujbă serioasă”.

„Continuu să cred că Trump nu va fi preşedinte. Motivul pentru care cred asta este că am încredere în poporul american”, a afirmat Barack Obama, potrivit BBC.

Donald Trump este candidatul creditat în acest moment cu cele mai multe şanse la nominalizarea republicană. El a câştigat deja unele alegeri primare şi conduce în sondaje în Carolina de Sud, unde republicanii vor merge sâmbătă la vot.

Obama, care găzduieşte summiul ASEAN în aceste zile, a fost întrebat de un reporter despre Donald Trump. Preşedintele SUA a spus că electoratul nu îl va alege pe controversatul politician, deoarece „recunoaşte că a fi preşedinte este o slujbă serioasă”.
„Nu este ca şi cum ai fi gazda unui talk show sau reality show. Nu este publicitate, nu este marketing, este dificil. Nu este ca şi cum stai să te gândeşti ce anume te va pune pe prima pagină a ziarelor într-o zi”, a continuat Barack Obama.

Trump a dat replica imediat. El a răspuns că este un compliment să fie criticat de un preşedinte care a adus atâtea prejudicii ţării. Antipatia lui Trump pentru Obama este una mai veche. Miliardarul este unul dintre cei care îi cereau lui Obama să dovedească faptul că este născut în Statele Unite.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.