Șoc: Fiul magistratului care a înjunghiat un tânăr, lăsat liber!

Share:

Fiul de magistrat care a înjunghiat cu cuţitul un tânăr la o petrecere în Craiova a fost lăsat liber. El va fi cercetat sub control judiciar. Beizadeaua a fost săltată de poliţie din cafenea. Tânărul fusese citat la audieri, dar in loc să meargă la secţie, s-a dus să se distreze.

Fiul unei judecătoare a fost reţinut marţi de poliţişti pentru 24 de ore, iar miercuri a fost prezentat în faţa instanţei pentru propunerea de arestare preventivă. Băiatul era căutat de oamenii legii încă de sâmbătă noaptea, atunci în timp ce se afla la o petrecere la Casa Studenţilor a scos un cuţit şi a început să ameninţe în stânga şi-n dreapta.

Speriaţi, oamenii au luat-o la fugă, iar fiul judecătoarei a alergat după ei pe coridoarele clădirii. În faţa Casei Studenţilor a înjunghiat un bărbat de 35 de ani şi s-a făcut dispărut. Poliţiştii i-au trimis acasă citaţie, însă individul a refuzat să se prezinte la secţie. Pe numele lui a fost emis mandat de aducere şi marţi a fost găsit într-o cafenea de unde a fost ridicat.

Miercuri, judecătorii au decis că băiatul nu reprezintă un pericol şi l-au lăsat în libertatea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.