Sute de Dacia Duster din România, rechemate în service!

0

Un total de 316 SUV-uri Dacia Duster din Romania, cu tractiune fata (4×2), sunt rechemate in service deoarece arcurile spate se pot desprinde de pe masina. Reparatia consta in inlocuirea arcurilor spate.

„Dacia a identificat o posibila neconformitate a arcurilor de suspensie spate. La trecerea peste o denivelare, oscilatiile suspensiei spate pot provoca o alunecare a arcului de pe suportul acestuia, avand drept urmare detasarea arcului de pe vehicul”, a anuntat producatorul auto.

Inlocuirea arcurilor pentru o masina dureaza aproximativ o ora, scrie 0-100.ro. Clientii care au masini vizate de aceasta rechemare in service au fost contactati de producator sau dealeri. Ca masura de siguranta suplimentara, daca aveti o Dacia Duster 4×2 puteti verifica la cel mai propiat dealer Dacia daca masina pe care o aveti in proprietate este vizata de aceasta campanie sau de altele.

La fel ca si in cazul altor operatiuni de rechemare in service, remedierea defectului este gratuita, fiind suportata de fabricant.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.