Dragnea îi cere lui Cioloș remanierea mai multor miniștri!

Share:

Liviu Dragnea a declarat, vineri, că premierul Dacian Cioloș ar trebui să remanieze câțiva miniștri. Preşedintele PSD a mai spus că are nemulţumiri faţă de unii membri ai Cabinetului.

În ceea ce priveşte o moțiune de cenzură, Dragnea a spus că nu dorește să dea termene.

„Nu vreau să dau termene, pentru că, cine știe, poate brusc, în următoarele zile, în următoarea săptămână, poate premierul face ceva remanieri, poate că a înțeles că unii nu mai pot rămâne pe acolo, poate își schimbă atitudinea. (…) Eu nu știu ce va face Dacian Cioloș. (…) Dacă vin proiecte de lege pe care noi le credem necesare și bune, noi le votăm, dacă nu, nu”, a declarat Liviu Dragnea, la DC News live.

În opinia acestuia, premierul ar trebui să remanieze câțiva miniștri, iar decizia finală îi aparține, având toate informațiile să ajungă la o concluzie.

„Dacă simte, dacă înțelege că va începe și dumnealui să aibă probleme ca Guvern în ansamblu din cauza unor membri ai Cabinetului, atunci înseamnă că va proceda rapid la niște remanieri. Dacă nu va înțelege lucrul ăsta și îi va păstra în orice situație pe toți membrii Cabinetului, mai devreme sau mai târziu, atunci reacția va fi asupra întregului Cabinet. (…) Eu spun asta încă o dată: premierul Cioloș ar trebui să remanieze câțiva miniștri. Decizia finală este a dumnealui, nu eu îi fac Guvernul. Dar, ca și mulți oameni, am și eu nemulțumiri față de unii miniștri. Are toate pârghiile la dispoziție, toate informațiile să ajungă la o concluzie. N-o va face, problema dumnealui. Asta așteptăm, să vedem dacă remaniază și dacă face și alte lucruri. Moțiunea de cenzură se poate introduce foarte repede și foarte ușor, se pune problema ce se întâmplă a doua zi. Nu știu, ajungem din nou la Cotroceni”, a arătat președintele PSD.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.