Dan Cristian Popescu demontează o altă diversiune marca Onțanu!

Share:

Deputatul PNL, Dan Cristian Popescu, viitorul candidat al PNL la Primăria Sectorului 2, avertizează, prin intermediul unui comunicat, asupra posibilei tentative a primarului în exercițiu, Neculai Onțanu, de a demara „o campanie înșelatoare și mincinoasă, în stilul tipic”. „Onțanu se laudă că va împărți pachete cu alimente în sector, în numele meu, pentru ca mai apoi să mă acuze de populism și mită electorală”, susține deputatul Popescu, care anunță că ” va duce o campanie corectă și va convinge cetățenii să îl voteze prin dialog și soluții, nu prin “cadouri”.

Vă prezentăm, în continuare, comunicatul de presă remis de Dan Cristian Popescu pe adresa redacției:

„Mi-a ajuns zilele acestea la ureche un zvon cum că primarul Sectorului 2, Neculai Onțanu, pregătește pentru alegerile locale un soi de anti-campanie înșelatoare și mincinoasă, în stilul tipic în care ne-a obișnuit și până acum. Onțanu se laudă că va împărți pachete cu alimente în sector, în numele meu, pentru ca mai apoi să mă acuze de populism și mită electorală.

Dacă o astfel de practică nu ar fi tristă și penală, aș putea chiar să mă amuz de idee. Si dacă lobby-ul pe la marile partide, pentru promovarea unor candidați fără notorietate și fără șanse reale, nu mai funcționeaza ca în trecut, urmează să apeleze la tactici securisto-comuniste de manipulare, orice pentru a-și însuși al cincilea mandat.

Pentru a evita viitoare întrebări și suspiciuni, în cazul în care domnul Onțanu își va pune planul în aplicare, eu anunț de acum că voi câștiga această confruntare cu onoare, voi duce o campanie corectă și voi convinge cetățenii să mă voteze prin dialog, nu prin “cadouri”.

Așa că, domnule Onțanu, anul acesta va trebui să vă părăsiți zona dumneavoastră de confort, bătălia nu se mai dă în bani și influență, se da în realizări, idei, strategii și proiecte de viitor.”

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.