Voiculescu răspunde dur acuzațiilor lui Băsescu

0

Fondatorul trustului Intact şi al fostului Partid Conservator a lansat un atac dur din spatele gratiilor pentru cel mai mare duşman politic, Traian Băsescu. Dan Voiculescu reacţionează la cele mai recente declaraţii ale fostului preşedinte, care a acuzat public faptul că preşedintele Klaus Iohannis s-a „transformat în slugă a turnătorului Voiculescu”.

„Recunosc in mod public ca Traian Basescu a avut mereu comportament de sluga fata de mine in toti acesti ani”, dezvălzuie pe blog Dan Voiculescu.

Cateva exemple:

1. Basescu ma ruga sa apara la Antene cand a candidat la Primaria Municipiului Bucurestiului. Imi amintesc ca avea o voce de sluga.

2. Tot cu un comportament de sluga a venit ”cu caciula in mana” la Grivco – asa cum singur a recunoscut. *Pentru opinia publica: Presedintele Klaus Iohannis nu a fost niciodata la Grivco.

3. Tot ca o sluga Basescu a venit la Senat in biroul meu si mi-a solicitat sa nu votam in Parlament alegerea lui N. Vacaroiu si a lui A. Nastase in functiile de presedinti ai celor doua Camere.

4. Sluga a fost si la Taverna Sarbului cand m-a rugat sa ne intalnim cu scopul de a-l da jos pe C.P.Tariceanu din functia de Prim-Ministru pentru a-l pune pe T. Stolojan.

5. Inclusiv la intalnirea de la Cotroceni Basescu mi-a spus umil:  „Domnule Profesor, sunteti nascut in ’46, deci suntem apropiati ca varsta. Nu mai mergeti pe mana unui cal mort. Tariceanu nu are niciun viitor”.

De fiecare data comportamentul lui Basescu a fost de sluga umila, chiar si pe scarile de la Modrogan inainte sa-l tradeze pe Petre Roman.

Referitor la evenimentele recente, sustin intru totul aplicarea legii prin respectarea ei, deci NU prin abuz.  De la mic la mare, cei care reprezinta statul au obligatia sa respecte, mai ales intr-un stat de drept, drepturile cetatenilor si sa aplice legea in spiritul si litera ei. Legile sunt acelesi pentru toti si sunt facute pentru oameni, nu impotriva lor”, conchide Dan Voiculescu.

Traian Băsescu a continuat atacul la cuplul Iohannis-Voiculescu pe Facebook şi a postat o poză în care îi ironizează pe cei doi. Postarea a beneficiat de aproape 10.000 de aprecieri.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.