Gorghiu va naște un băiețel în luna mai

Share:

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, că la sfârşitul lunii mai va naşte un băieţel. Aceasta a spus că „sarcina nu este un handicap, ci un lucru care te face să radiezi”, referindu-se la faptul că momentul se va suprapune peste campania electorală pentru alegerile locale.

„Curând o să vină. Vine odată cu victoria la Capitală. (…) La sfârşit de mai. O să îmi spuneţi că alegerile nu vor fi duse cu succes de o femeie însarcinată. Sarcina nu este un handicap, este un lucru care te face să radiezi, să te simţi bine, cu multă energie şi cu multe cazne implicite”, a declarat copreşedintele PNL Alina Gorghiu, relatează Romaniatv.net.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a mai spus că „plăcerea unei sarcini nu are nicio legătură cu disconfortul unei campanii electorale”.

Gorghiu a afirmat că nu s-a hotărât în privinţa numelui pe care îl va purta băieţelul, afirmând că decizia o va lua la momentul oportun. „Ne-ar plăcea tare mult un nume vechi. Eu mă gândisem la un Vintilă, la un Dinu.(…) Mă gândeam să dau o simbolistică aparte numelui”, a mai spus Alina Gorghiu.

Alegerile locale vor avea loc pe 5 iunie, iar campania electorală va fi demarată, oficial, la 6 mai.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.