Fundația Dan Cristian Popescu lansează o nouă campanie umanitară

Share:

2016 a început pentru Fundația Dan Cristian Popescu cu idei și proiecte noi. După succesul cursurilor din ianuarie, a fost demarată o campanie umanitara, intitulată „De azi pe mâine”. Această campania umanitară, care îl are în prim-plan pe deputatul PNL, Dan Cristian Popescu, dar și inimoasa echipă din jurul său,  are ca scop ajutorarea unor cazuri de familii nevoiașe din Sectorul 2.

„Pentru că mulți dintre dumneavoastră ne-ați sugerat să ne întoarcem privirea și către cei mai puțin norocoși, și ne-ați dat atâtea exemple de astfel de oameni, Fundația, alături de partenerii săi, strânge laolaltă toți prietenii dragi cu suflet mare în încercarea de a ajuta cât mai mulți semeni care, din păcate, trăiesc „de azi, pe maine”, susține Fundația Dan Cristian Popescu.

Lansarea campaniei a fost marcată de un eveniment caritabil și de promovare, o seară relaxantă, cu muzică grecească, mâncare sănătoasă și savuroasă, între prieteni dragi și oameni buni.

Restaurantul Ikaria, partenerul campaniei umanitare, va dona integral profitul realizat, iar toate fondurile strânse vor ajunge, sub forma de alimente, haine, medicamente și alte lucruri necesare, la familiile defavorizate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.