Donald Trump își ascunde averea reală

Share:

Magnatul Donald Trump ascunde o ‘bombă’ în declarația sa de avere care i-ar putea compromite candidatura la alegerile primare republicane pentru președinția SUA, a declarat miercuri fostul candidat republican, Mitt Romney.

‘Motivul pentru care cred că există o bombă acolo este că ori de câte ori e întrebat pe tema impozitelor, el o eludează ori se limitează să spună: ‘Se lucrează”, a declarat pentru Fox News Romney, fost candidat învestit de Partidului Republican pentru alegerile prezidențiale din 2012.

Miliardarul Donald Trump conduce în prezent printre republicani în cursa la primarele partidului pentru Casa Albă după succesul său la New Hampshire, Carolina de Sud și Nevada, spre disperarea multor oficiali ai Partidului Republican.

‘A trecut de jumătatea lunii februarie, dar noi nu avem încă declarațiile de avere ale lui Donald Trump, Marco Rubio sau Ted Cruz’, a adăugat Mitt Romney, citând de asemenea alți doi favoriți în cursă printre republicani. ‘Sincer, alegătorii au dreptul să vadă aceste declarații de avere înainte de a decide care ar trebui sa fie candidatul învestit de către partid’, a mai spus el.

În stilul său caracteristic, Donald Trump a reacționat rapid pe Twitter:’ ‘Mitt Romney, care a dat peste cap în totalitate alegerile pe care trebuia să le câștige și ale cărui declarații fiscale l-au făcut să arate ca un idiot, joacă acum tare’, a scris Trump.’Când Mitt Romney mi-a cerut să-l susțin ultima oară, era atât de stângaci și de ridicul încât am știut că el nu poate câștiga’, a mai adăugat magnatul.

La alegerile din 2012, Romney a obținut nominalizarea partidului, dar a pierdut alegerile în fața președintelui în funcție, democratul Barack Obama.

Romney, care a fost într-adevăr pe larg întrebat cu privire la declarația sa de venituri în timpul campaniei din 2012, crede că Donald Trump nu este doar fel de bogat precum afirmă. În pofida reticențelor sale, fostul candidat acum retras din viața politică este de acord că Donald Trump este favorit în cursa pentru învestirea republicană: ‘Pentru alții încă în cursă, marja de manevră devine din ce în ce mai îngustă’.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.