Avertismentul lui Gregorian Bivolaru

0

Gregorian Bivolaru, liderul MISA, arestat vineri în Franţa, vorbeşte într-un mesaj înregistrat din perioada când era în libertate  despre o conspiraţie secretă şi un guvern satanic. Potrivit România TV, Bivolaru acuză abuzuri grave şi spune că în momentul în care acestea vor fi demascate, el va deveni un erou naţional.

Gregorian Bivolaru a fost arestat vineri după-amiază, în Franţa, urmând ca în următoarele săptămâni să fie extrădat în România, unde va trebui să ispăşească o pedeapsă de şase ani de închisoare, la care a fost condamnat în lipsă pe data de 14 iunie 2013.

„Sunt o serie întreagă de abuzuri foarte grave, care se desfăşoară sub ochii noştri şi care i-au uimit pe foarte mulţi, inclusiv pe parlamentarii de la Bruxelles”, spune Guru Bivolaru într-o înregistrare. „Au decis să revoce acele decizii prin care am fost declarat nevinovat şi vor acum cu orice preţ, încălcând toate legile, să facă ceva numai să ajung la închisoare”, a continuat el.

„Este o conspiraţie a tăcerii care este cumplită. Poate când se va prăbuşi această conspiraţie, acest guvern satanic, atunci veţi vedea că ipostaza mea de victimă şi de infractor se va transforma peste noapte într-un mare erou. Ţineţi minte aceste cuvinte, că sunt profetice”, acuză Gregorian Bivolaru.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.