Ilie Năstase îl vrea pe Băsescu 99 de ani la pușcărie!

0

Atac dur al lui Ilie Năstase la adresa lui Traian Băsescu. Năstase susţine că fostul preşedinte ar trebui să facă cel puţin 99 de ani de puşcărie.

Ilie Năstase, senator UNPR, a declarat acum o zi că ia în calcul o candidatură la Primăria Capitalei dacă îl va avea contracandiat pe Traian Băsescu.

„Noi știm ce a făcut sau ce nu a făcut Băsescu. A făcut foarte bine, ne-a dat acel slogan cu „Să trăim bine!”, cred că voia să zică „Să trăiesc bine!”. Și acum e sloganul cu „România mea!”. A avut România zece ani. A fost și premier, printre altele. Dacă luăm la rând toate prostiile făcute, cu ALRO, cu mallul de la Băneasa, trebuia să facă vreo 99 de ani de pușcărie! Vrem altfel de primar! Nu sunt eu ăla bun, dar eu vreau să fac curățenie în acest oraș. Atât”, a spus Ilie Năstase la Antena 3.

În plus, în exclusivitate pentru România TV, Năstase a explicat că mulţi dintre oamenii lui Băsescu plătesc acum cu libertatea pentru el.

„Este adevărat ce spun. Lucrul asta îl crede multă lume. Cei care au acum procese sau care au fost la puşcărie nu au nimic de-a face, iar şeful lor este bine mersi. Ştiţi de ce vrea să candideze? Vă spun eu! Vrea să mai ascundă nişte lucuri pe acolo pe la primarie pe care nu le-a pus bine când a plecat. Probabil că are mai multe apartamente date şi pe la prieteni şi casele alea retrocedate… Să ne spună ce a facut pe la Anvers mai bine, că a făcut afaceri cu blugi. Asta înseamnă bişniţă, nu înseamna afaceri. Oamenii de afaceri fac lucururi serioase”, a spus Ilie Năstase.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.