Un pastor din Ohio a fost ucis în biserică!

0

Un individ a deschis focul duminică într-o biserică baptistă din Dayton, în statul Ohio (nordul SUA), omorându-l pe pastor.

Pastorul de la St. Peter’s Missionary Baptist Church din Dayton (Ohio) a decedat în urma rănilor provocate de gloanțe, incidentul având loc în jurul orei 12.30 (19.30 – ora României), a informat postul local de televiziune WHIO, citând poliția.

O femeie citată de canalul de televiziune a precizat că a auzit două împușcături după ce un bărbat a intrat în biroul pastorului. Mai mulți martori au făcut cunoscut că poliția a escortat un bărbat cu cătușe la mâini, urcat pe o motocicletă a forțelor de ordine.

Un alt post de televiziune, WDTN, a citat martori care au afirmat că, după ce pastorul a plecat de la pupitrul din biserică, a fost urmat în biroul său de un bărbat din adunare. Ulterior, s-au auzit mai multe focuri de armă, iar enoriașii au luat-o la fugă. Cel puțin 20 de persoane se aflau în interiorul bisericii în momentul atacului armat.

Pe 17 iunie, un adolescent partizan al teoriei superiorității rasei albe a ucis nouă persoane de culoare într-o binecunoscută biserică a comunității afro-americane din Charleston, în Carolina de Sud (sud-estul SUA).

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.