Delegare-surpriză la derby-ul Dinamo-Steaua

Share:

Radu Petrescu va conduce la centru meciul DINAMO-STEAUA din prima manşă a semifinalelor Cupei României. DINAMO-STEAUA se joacă, joi, de la ora 20:30, LIVE VIDEO la PRO TV, DIGI SPORT şi DOLCE SPORT.

Radu Petrescu este la primul „clasic” DINAMO-STEAUA al României şi a fost ales surprinzător de Kiros Vassaras, preşedintele CCA. Pe lista FIFA din 2012, Radu Petrescu conduce partide din prima ligă de nouă ani și a fost promovat intens de CCA, dar acum este la primul DINAMO-STEAUA.

Variantele mai bine cotate nu erau disponibile. Cristian Balaj a arbitrat-o pe STEAUA în week-end, în partida cu CSMS Iași, încheiată 1-1. Istvan Kovacs este indizerabil pentru STEAUA după ce a condus în sezonul trecut ASA-STEAUA 1-0, jocul în care Mureșan i-a fracturat lui Rusescu un os al feței și a primit doar „galben”. În fine, Alexandru Tudor a arbitrat DINAMO-Chiajna 4-0, meci în care i-a favorizat pe „câinii roşii” pentru că nu a dictat un penalty pentru Concordia la 0-0.

DINAMO-STEAUA este programat joi, de la ora 20:30, LIVE VIDEO la PRO TV, DIGI SPORT şi DOLCE SPORT. În celălalt meci din prima manşă a semifinalelor Cupei României, ASA Târgu Mureș – CFR Cluj, programat, miercuri, de la ora 20:30, la centru a fost delegat Marcel Bârsan.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.