Piper-Heidsieck, distribuită în România de Alexandrion Grup

0

Piper-Heidsieck, şampania oficială a acestei ediţii a Premiilor Oscar, este distribuită în România, începând cu acest an, de Alexandrion Grup România.

Fondată în 1785, Piper-Heidsieck e una dintre cele mai vechi firme producătoare de șampanie din Franța. În urma unei înțelegeri semnate cu Oscarurile pe mai mulți ani, producătorul de șampanie va furniza 1.000 de sticle pentru ceremonia de anul acesta și petrecerea de după. În virtutea acestui parteneriat, a fost produsă o sticlă specială cu o etichetă personalizată pentru ceremonia decernării celor mai importante premii din cinematografie.

Totodată, Piper-Heidsieck este, din anul 1993, şampania oficială a festivalului de film de la Cannes.

„Am fost şi rămânem un importator selectiv de băuturi alcoolice şi ne mândrim cu un portofoliu de produse cu adevărat speciale. Începând de anul acesta, am adăugat în portofoliu şampania Piper-Heidsieck şi ne bucurăm că am putut aduce şi românilor acest produs, şampania oficială a Premiilor Oscar”, a declarat domnul Nawaf Salameh, fondatorul şi preşedintele Alexandrion Grup România.

Şampania Piper-Heidsieck are un istoric îndelungat de colaborări cu lumea modei sau a show-bizz-ului. Astfel, în anul 1885, pentru a marca primul secol de existenţă, Carl-Pierre Faberge a realizat, pentru Piper-Heidsieck, o sticlă din diamante, aur şi lapis-lazuli. Momentul a fost reluat şi 100 de ani mai târziu, în 1985, la cea de-a 200-a aniversare, când Van Cleef & Arpels a făcut a doua ediţie a sticlei cu aur şi diamante.

În anul 1999, Casa Peiper-Heidsieck i-a cerut lui Jean Paul Gaultier, „copilul teribil al modei”, să îmbrace o sticlă de şampanie, pentru ca în 2007, pentru lansarea sortimentului Rose Sauvage, casa Viktor&Rolf să facă prima sticlă de şampanie cu capul în jos. În 2010, Piper-Heidsieck şi Christian Louboutin au lucrat împreună pentru a transforma un vis în realitate: să bei şampanie dintr-un pantof, dând naştere primului ritual de băut şampanie şi creând, în acest scop, un pachet special de prezentare.

***

Despre Alexandrion Grup:

Înființat în anul 1994, Alexandrion Grup a creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse al Alexandrion Grup cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piață, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, Cava D’Oro, Vodka Alexander şi Vodka Kreskova, faimosul vinars Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, Afinata, Vişinata și Caisata Saber Premium, Saber Fructe de Pădure, Saber Coacăze Negre, dar şi alte produse care au asigurat companiei poziția de lider pe piața băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.