Remus Borza, premiat pentru cel mai performant management din istoria Hidroelectrica

In cadrul Galei „Premiile Nine O’Clock 25 de ani”, eveniment organizat de cotidianul de limba engleza „Nine O’Clock”,  practicianul in insolventa si avocatul Remus Borza a primit premiul pentru „Cel mai performant management”, pentru activitatea sa ca administrator judiciar la Hidroelectrica.

In cadrul aceluiasi eveniment, Presedintele Romaniei, dl Klaus Iohannis a fost desemnat „Omul politic al anului”.

Pentru modul foarte activ in care si-a facut prezenta in Romania, ambasadorului Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, i-a fost acordat premiul „Cel mai dinamic debut de sef de misiune diplomatica in Romania”.

Un alt premiu oferit de ‘Nine O’Clock’ a fost „Ambasadorul roman al anului”, acordat lui Victor Micula, pentru activitatea desfasurata in calitate de ambasador in Ungaria, pentru contributia la actiunile bilaterale intre Romania si Ungaria.

Titlul de „Ambasadorul strain al anului” i-a fost acordat sefului misiunii diplomatice a Germaniei, Werner Haus Lauk. Distinctia a fost inmanata Letitiei Sburlan, de la Sectia de presa si relatii publice a Ambasadei Germaniei.

La categoria „Bancherul strain al anului cu cea mai indelungata activitate in Romania”, premiul i-a fost acordat lui Steven van Groningen, presedinte si CEO al Raiffaisen Bank Romania.

Distinctia pentru „Cea mai implicata organizatie inter-guvernamentala in proiecte socio-culturale din Romania” i-a revenit Agentiei de Cooperare si Coordonare Turca — TIKA, „pentru numeroasele proiecte de succes in sanatate, educatie, cultura si sport desfasurate in Romania”.

La sectiunea „Afaceri politice si relatii economice internationale” au fost premiate trei organizatii — Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei, NRCC — Netherlands Romanian Chamber of Commerce si PATRES, in timp ce titlul pentru „Cele mai dinamice companii industriale” a fost acordat companiilor Dacia, Softronic si Continental.

Sectiunea „Banci si servicii financiare” a avut, de asemenea, mai multi castigatori: Garanti Bank a primit distinctia pentru „Cea mai dinamica banca”, Alpha Bank — „Banca de retail a anului 2015”, iar Banca Transilvania — „Excelenta in servicii”.

Si la sectiunea „IT&C” au fost mai multi castigatori — Cluj IT, Gecad Net si Teamnet, in timp ce la sectiunea „Comunicatii si industrie digitala” au fost premiati Telekom, Huawei si Oracle.

La categoria „Responsabilitate sociala de impact”, castigatori au fost desemnati Fundatia Vodafone, Asociatia Environ si Fundatia OvidiuRo.

„Ambasadorii culturali ai Romaniei” au fost desemnati copiii de la Corul Allegretto, care, la finalul evenimentului, au sustinut si un recital.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.