Orban, despre o candidatură la șefia PNL

0

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că este prematur să se discute pe tema unei eventuale preluări a şefiei PNL în cazul în care va câştiga cursa electorală pentru Primăria Bucureşti.

„Este prematur să discutăm despre acest subiect”, a declarat Ludovic Orban, întrebat dacă o victorie în campania electorală pentru Primăria Bucureşti ar putea fi „o rampă de lansare” pentru funcţia de preşedinte PNL, potrivit Mediafax.

Ludovic Orban a precizat că „la ora actuală” este preocupat de „problemele grave cu care se confruntă Bucureştiul, identificarea prin consultarea cu specialişti a acelor soluţii care să rezolve cât mai repede aceste probleme şi prezentarea acestui pachet de soluţii către locuitorii Bucureştiului pentru a-i ajuta să aleagă în deplină cunoştinţă de cauză”.

Liberalul a mai spus că, potrivit sondajelor realizate, PNL se află „umăr la umăr” cu PSD şi că într-unul din sondaje liberalii chiar îi depăşesc cu un procent pe social – democraţi, însă, din cauza marjei de eroare, este greu de apreciat acest aspect.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.