Totul despre semifinala Dinamo-Steaua

Share:

Dinamo şi Steaua se întâlnesc, joi, în prima manşă a semifinalelor din Cupa României. Meciul DINAMO STEAUA începe la ora 20:30 şi este LIVE VIDEO la PROTV, DIGI SPORT şi DOLCE SPORT.

Mircea Rednic, antrenorul lui DINAMO, a anunțat într-o conferință de presă că Ekeng și Essombe pot lipsi la meciul cu STEAUA din Cupa României, care va fi LIVE VIDEO la PROTV, DIGI SPORT şi DOLCE SPORT. Paul Anton are și el probleme din cauza unei gripe care îi dă mari bătăi de cap și anunță și el că e foarte posibil să nu joace. „Dorim în primul rând să facem tuturor suporterilor dinamoviști un cadou, o victorie împotriva Stelei. Nu știu dacă voi juca. Încă sunt cu gripa asta. Vom vedea la ora jocului, însă este un meci special, este al doilea derby din cariera mea și, dacă voi putea să joc, va fi primul derby în calitate de căpitan”, a spus Paul Anton înainte de DINAMO STEAUA. De asemenea, acestora li se adaugă și Steliano Filip, care este suspendat.

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul celor de la STEAUA, a declarat că nu se teme de meciul cu DINAMO. „E foarte important să nu primim gol mâine. Dacă jucăm la un nivel înalt, sigur nu pierdem. După ultimul meci sunt liniștit, chiar dacă nu am câștigat. Jucătorii își vor reveni și vor juca din ce în ce mai bine”, a spus Reghecampf

„Gripa ne-a lovit și pe noi, avem 2-3 jucători accidentați. Din fericire nu foarte grav. Mâine vom alcătui o echipă bună, dar trebuie să avem în vedere și că peste 3 zile jucăm iar în campionat. Dar nu înțelegeți greșit, ne dorim să câștigăm. Nu vreau să dau numele jucătorilor gripați, pentru că nu e foarte grav și și-ar putea reveni”, a mai sus antrenorul celor de la STEAUA înaintea meciului cu DINAMO.

 Laurenţiu Reghecampf este neînvins în duelurile cu DINAMO, din postura de antrenor al celor de la STEAUA. De şase ori s-a întâlnit actualul tehnician al campioanei cu marea rivală, reuşind să învingă de patru ori.

Radu Petrescu, din Bucuresti, va arbitra meciul dintre Dinamo si Steaua, care va avea loc joi, de la ora 20:30, pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei, LIVE VIDEO la PROTV, DIGI SPORT şi DOLCE SPORT. Radu Petrescu va fi ajutat de arbitrii asistenti Ovidiu Artene (Vaslui) si Adrian Radu Ghinguleac (Bucuresti), in timp ce arbitri asistenti aditionali au fost desemnati Adrian Viorel Cojocaru (Galati) si Iulian Calin (stefanesti/Arges), in timp ce arbitru de rezerva a fost nominalizat Aurel Onita (Constanta). Observator pentru arbitru va fi Cristian Nica (Ploiesti), iar din partea FRF a fost delegat Octavian Goga (Brasov).

Echipele probabile:

DINAMO: Cerniauskas – Hanca, Mevlja, Puljic, Olteanu – Anton, Nedelcearu – Rotariu, Bicfalvi, Palic – Gnohere.

STEAUA: Niţă – Râpă, Tamaş, Papp, Momcilovic – Muniru, Filip – Ad. Popa, Chipciu, Hamroun – Marica.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.