Primarul general interimar, tot mai contestat!

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, solicită demisia Primarului General Interimar Răzvan Sava, în contextul în care Comisia Tehnică de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti a decis să respingă propunerea înaintată de Primăria Sectorului 4 care ar fi contribuit la fluidizarea traficului în zona Pieţei Sudului.

„Pasajului Sudului este coşmarul bucureştenilor din Sectorul 4. Recent, Primăria Generală a mai închis un sens de circulaţie. Aerul din zonă este irespirabil. Poluarea fonică depăşeşte limitele admisibile. Nervii şoferilor sunt întinşi la maxim. Nimeni nu plăteşte greşelile de proiectare. Întârzierile costă Bugetul Primăriei. 80 de milioane de lei. Bani europeni pierduţi, pentru că nu s-au terminat lucrările în termenii stabiliţi.

Am solicitat zilele trecute Primăriei Generale a Capitalei aprobarea pentru două rute ocolitoare: una care să ocolească Big Berceniul, pe strada Cărăruia, apoi pe Mărţişor, până în şoseaua Olteniţei. Cealalaltă rută, din Şoseaua Olteniţei, pe lângă Parcul Copiilor, până în Tineretului.

Prin lipsa de răspuns din partea factorilor responsabili, nu putem deschide de luni rutele ocolitoare. Nu vrem să amăgim bucureştenii. Ce să facem până la termenul de 30 iunie? Eu personal ştiu ce fac. Cer demisia Primarului General Interimar Răzvan Sava, pentru incapacitate organizatorică! Domnul Răzvan Sava este incapabil să ia decizii, nu are viziune! Nu răspunde la apelurile noastre disperate. Nu mai putem aştepta, cer cetăţenilor din Sectorul 4 să mi se alăture! Nici la Arena Naţională nu a fost capabil să dea un termen. Amână. NU POATE! Demisia lui Răzvan Sava e ultima soluţie. Bucureștiul are nevoie de un primar responsabil, care pune interesul cetățenilor pe primul loc. Bucureștiul are nevoie de un primar care să acționeze, să ia decizii pentru cetățeni și să aibă curaj să-și asume responsabilitățile ce decurg din funcția pe care a acceptat-o, aceea de primar general”, a declarat Daniel Băluţă, relatează Romaniatv.net.

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a identificat soluția pentru fluidizarea traficului rutier în zona intersecţiei Piaţa Sudului, care este de o lungă perioadă de timp sufocată de interminabilele lucrări la pasajul subteran.

„Soluțiile pe care le-am identificat sunt acelea de a deschide două rute alternative: una care face legătura între bulevardul Tineretului și șoseaua Olteniței, iar a doua este o rută ce face legătura între Calea Văcărești și șoseaua Olteniței. (…) Îmi cer scuze cetățenilor de pe strada Secerei, de pe strada Cărăruia, Fundației Amfiteatru, oamenilor cărora le vom crea un disconfort din cauza traficului deosebit ce se va înregistra pe aceste străzi, însă mizez pe solidaritatea acestora și pe faptul că vor înțelege că este o situație temporară”, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, primarul interimar al sectorului 4, Daniel Băluță.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.