Udrea și-a făcut operații estetice? Cum răspunde acuzațiilor!

Elena Udrea este mereu într-o formă de invidiat, motiv pentru care este ţinta unor speculaţii legate de posibile operaţii estetice pe care şi le-ar fi făcut. Aceasta le-a răspuns curioşilor, într-un mesaj postat pe Facebook.

„Daca ieri eram „surprinsa in bratele unei femei„, astazi, dupa prezenta mea la un eveniment al MDRA la Parlament, vad ca sunt speculatii despre posibile operatii estetice pe care mi le-as fi facut. O iau ca pe un compliment. De altfel, presupun ca nu mi le puteam face azi noapte cata vreme ieri la ICCJ, alaltaieri la sectia de politie, luni la Piatra Neamt, vineri la DNA si aproape in fiecare zi in public, nici presa si nici altcineva nu a remarcat schimbari spectaculoase in ceea ce ma priveste. Asa ca toate bune, frumusete si Fericire va doresc!”, a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Mesajul Elenei Udrea este însoţit de o fotografie, cu care aceasta, probabil, vrea să demonstreze că nu şi-a făcut nicio operaţie estetică la nivelul feţei. în doar câteva ore, mii de admiratori au dat „Like” pozei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.