Liberalii și-au anunțat candidații pentru primăriile de sector

0

Cătălin Predoiu, preşedintele PNL Bucureşti, a anunţat luni candidaţii liberali pentru primăriile de sector, cu excepţia Sectorului 6, care urmează să fie stabilit ulterior.

Cătălin Predoiu, președintele PNL București, a anunțat, luni, că liberalii și-au desemnat candidații pentru primăriile sectoarelor 1, 2, 3, 4 și 5, printre aceștia numărându-se Alexandru Nazare – la sectorul 1 și actualul primar interimar al Capitalei, Răzvan Sava – la sectorul 4.

„Azi, Comisia de organizare a unificării PNL a hotărât candidații la funcția de primar de sector pentru primăriile 1, 2, 3, 4 și 5. Aceștia sunt următorii: la Primăria sectorului 1 — Alexandru Nazare, la Primăria sectorului 2 vom merge cu Dan Cristian Popescu, la Primăria sectorului 3 cu Florin Ștefan Vasile, la Primăria sectorului 4 cu Răzvan Sava, iar la Primăria sectorului 5 cu Ovidiu Raețchi”, a declarat Predoiu, la Palatul Parlamentului.

În ceea ce privește Primăria sectorului 6, liderul liberal a precizat că partidul așteaptă în zilele următoare „o cercetare calitativă de anvergură”, urmând ca o decizie privind candidatul PNL să fie luată lunea viitoare.

„În orice caz, aș dori să precizez fără echivoc că nu vom merge la sectorul 6 cu domnul Florescu. Deci dezavuez orice speculație pe această temă. Nici nu s-a pus problema și nici nu se va pune problema să mergem la sectorul 6 cu domnul Florescu”, a adăugat Cătălin Predoiu.

Întrebat dacă PNL ia în calcul un tehnocrat pentru această primărie de sector, Predoiu a răspuns că nu și că în luarea unei decizii liberalii vor pleca de la soluțiile existente în partid.

Președintele PNL București a mai spus că în desemnarea candidaților liberalii au ținut cont inclusiv de potențialul de creștere.

„Toate sondajele au arătat că toți candidații care au fost luați în calcul — în general au fost două persoane pentru fiecare sector — s-au aflat umăr la umăr, practic în marja de eroare, și s-a avut în vedere atât plasamentul, cât și rezerva de creștere pentru viitor. S-a avut în vedere, de asemenea, durata în care și-au făcut campanie. Unii au început campania de câteva luni de zile, alții au început-o relativ recent, de trei — patru săptămâni, și faptul că ei sunt plasați unul lângă altul arată un potențial de creștere mai mare pentru candidatul care a făcut o campanie intensivă și deja este la egalitate cu celălalt”, a explicat Predoiu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.