Gigi Becali îi dă ultimatum lui Reghecampf

Share:

Gigi Becali s-a declarat dezamăgit de meciul cu Dinamo, din prima etapă a play-off-ului, şi spune că mai are încredere în Laurenţiu Reghecampf încă două-trei meciuri.

Concret, Gigi Becali ia în calcul despărţirea de Laurenţiu Reghecampf.

„Au fost foarte multe meciuri în care am pierdut, dar am dominat tot meciul. Acum, mă pune pe gânduri. Sunt de 13-14 ani în fotbal, dar încă nu înţeleg fotbalul. Eu zic că am luat cei mai buni jucători care erau la ora aia pe care i-am luat. Eu cred că sunt valoroşi. Să ajungi după aia să te ţină Dinamo 30 de minute în poartă… deja mă deranjează. Să joci 60 de minute, dar după aia să te ţină Dinamo la zid… Trebuia să-şi alerge adversarul şi după aia să mai înscriem.

Am vorbit cu Reghecampf, mi-a spus că nu am ţinut mingea la mijloc. Vă daţi seama, dacă eu am ajuns să spun că m-a dominat Dinamo, vă daţi seama cât sunt de supărat? Cu Papp s-a umplut paharul. Eu am zis atunci când a greşit cu Mirel să-l lase să joace, că distruge un jucător dacă nu-l bagi. Am mai trecut cu vederea, dar acum s-a umplut paharul. Nu se poate să aştepţi o minge plouată de la 40-50 de metri. Nu se poate aşa ceva. Înseamnă că doarme pe teren. Dacă nu avea calităţi, el nu mai juca. Dar el iese din joc. Şi este nevoie doar de minute să ieşi din joc, cum a făcut el, şi distrugi echipa.

Eu nu iau nicio măsură, pentru că l-am lăsat pe Reghe să facă ce vrea el. I-am făcut toate poftele, încă mai am încredere în Reghecampf. Dar mai aştept două-trei meciuri”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.