Încep filmările pentru „Ana, mon amour”

0

Călin Netzer a început filmările pentru „Ana, mon amour”, ce îi are în distribuție pe Diana Cavallioti și Vlad Ivanov, informează un comunicat transmis Agerpres de către producătorii peliculei.ana mon amour.

„Ana, mon amour” este un film psihologic, care realizează o analiză detaliată a unei relații de cuplu și își propune să pună o oglindă în fața spectatorului și să-l invite la autoanaliză. Scenariul este o adaptare după romanul „Luminița, mon amour” al lui Cezar Paul Bădescu și este al patrulea lungmetraj al regizorului, după „Maria”(2003), „Medalia de onoare”(2009) și „Poziția copilului”(2013). „Poziția copilului”, lansat la doar câteva săptămâni de la primirea Ursului de Aur la Festivalul Berlinale, a devenit cel mai popular film românesc din ultimul deceniu, terminându-și circuitul din cinematografe cu 117.000 de bilete vândute, informează Agerpres.

Filmările pentru „Ana, mon amour” au început joi și se vor desfășura până pe 10 mai. Călin Netzer va colabora la acest proiect cu Andrei Butică (director de imagine), Dana Bunescu (monteur), Christina Paul (special make-up, Germania) și Andre Rigaut (sunetist, Franța).

Procesul de casting și repetițiile s-au întins pe o perioadă îndelungată. Ele au început în august 2014. Actorii principali sunt Mircea Postelnicu și Diana Cavallioti, iar printre actorii secundari se numără Adrian Titieni, Vlad Ivanov, Igor Caras Romagnov, Tania Popa, Ionuț Caras, Ioana Flora, Vasile Muraru și Carmen Tănase.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.