Ședință cu scandal la Consiliul de Administrație al Tarom

0

Consiliul de Administraţie al Tarom se va întruni, vineri, potrivit unor surse citate de Agerpres. Membrii Consiliului ar putea cere demisia directorului general Edouard Heinzmann, ca urmare a „managementului defectuos”.

Intrunirea Consiliului de Administratie al Tarom vine dupa incidentul de la Budapesta, cand un motor al unei aeronave a luat foc la putin timp de la decolare.

Seful de la Transporturi a cerut, miercuri, angajatilor si managementului executiv al companiei sa isi desfasoare activitatea in conditii normale, fara sa puna in pericol regularitatea zborurilor si siguranta pasagerilor.

Dupa actiunea de protest a salariatilor TAROM din cadrul Directiei Tehnice, desfasurata pe parcursul zilei de 16 martie, solicit atat angajatilor companiei, cat si managementului executiv sa isi desfasoare activitatea in conditii normale, fara a periclita regularitatea zborurilor si siguranta pasagerilor. Intarzierile repetate ale curselor Tarom, tratarea necorespunzatoare a pasagerilor si comunicarea defectuoasa a managementului cu angajatii risca sa afecteze imaginea companiei. Toate acestea, coroborate cu incidentul in care a fost implicata aeronava Tarom la Budapesta, ma determina sa solicit Autoritatii Aeronautice Civile din Romania, conform competentelor institutiei, sa finalizeze maine, 17 martie 2016, investigatia de la Tarom. De asemenea, recomand intrunirea de urgenta a Consiliului de Administratie al Tarom care sa ia act de concluziile raportului, de situatia generala creata in companie si sa actioneze conform atributiilor legale„, a transmis Dan Costescu, intr-un comunicat de presa.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.