Val de amenzi pentru încălcarea legii antifumat

0

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe noua lege antifumat, că au fost deja acordate primele amenzi. Cei care au fost sancţionaţi de poliţişti au fost prinşi în timp ce fumau în parc, în apropierea locurilor de joacă, în gară şi în pieţe. În timp ce unii nu sunt deloc încântaţi de lege, alţii profită din plin, ba chiar au depus reclamaţii înainte de a intra în vigoare.

O femeie din Braşov a ajuns să-şi reclame vecinii la 112 pentru că fumează în casă. Nu a avut răbdare şi, extrem de nervoasă, aceasta a sunat la Poliţie chiar înainte cu două ore ca legea să intre în vigoare, relatează Romaniatv.net.

O altă femeie, din Piatra Neamţ, a sunat la poliţie şi a anunţat că în scara blocului în care ea locuieşte fumează mai mulţi tineri. Poliţiştii s-au deplasat la faţă locului însă nu au găsit pe nimeni în scara blocului, astfel că au infirmat cazul.

O femeie din Timişoara nu s-a supus însă noii legi şi şi-a aprins ţigara în parc, lângă locul de joacă pentru copii, chiar în zona unde au fost date primele amenzi.

Disperaţi să-şi salveze afacerile, unii patroni vin cu idei inedite. La Sibiu, un administrator a decis să-şi transforme cafeneaua în club privat pentru fumători. Accesul în locaţie se face pe baza cardurilor de membru, care au început deja să fie emise celor interesaţi.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.