Augustin Hagiu, candidatul PRU la Primăria Sectorului 2

0

Augustin Hagiu va candida din partea Partidului România Unită la Primăria sectorului 2, a anunţat preşedintele PRU, Bogdan Diaconu.

„Astăzi a avut loc conferinţa de alegeri a PRU sector 2. Noul preşedinte ales este domnul Augustin Hagiu, care este şi prim-vicepreşedinte al Partidului România Unită şi care din partea Biroului Permanent Naţional şi a organizaţiei sector 2 are misiunea de a câştiga Primăria sectorului 2, fiind candidatul PRU. Are o misiune dificilă în condiţiile în care ştim cu toţii că în sectorul 2 este un blat general pentru a-l scoate încă o dată pe Neculai Onţanu primar. (…) Suntem convinşi că, printr-o campanie în stradă, vorbind cu cetăţenii sectorului 2, făcându-i să conştientizeze că nu putem face 26 de ani aceleaşi alegeri şi să avem rezultate diferite, Augustin Hagiu are toate şansele să oprească acest blat politic şi să devină primar al sectorului 2”, a afirmat Diaconu.

Augustin Hagiu a declarat că intră pentru prima dată într-o cursă electorală, precizând că în campanie „nu va mitui oamenii”.”Este prima candidatură a mea la 38 de ani şi nu mi-am închipuit sub nicio formă că în România, la 26 de ani de la Revoluţie, poate exista aşa ceva. La sectorul 2 aproape nimic nu este firesc”, a spus Hagiu, denunţând probleme legate de lipsa locurilor de parcare, de salubritate, întreţinere, relatează Agerpres.

El a arătat că atuul său îl reprezintă ”lipsa de orice fel de legături sau inexistenţa unei legături cu vreun interes de grup sau interes personal la orice nivel”.”Singura mea legătură este cu Partidul România Unită. Cel mai mare atu este libertatea pe care o am, neavând niciun fel de setări decât acelea de a reprezenta doctrina, ideologia PRU pentru cetăţeni. Acestea sunt lucrurile care mă scot în evidenţă faţă de ceilalţi candidaţi”, a adăugat Hagiu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.