Anunț șoc: Steaua va reveni în Ghencea!

0

Premisele unei înţelegeri între clubul de fotbal Steaua şi Armată sunt favorabile. Ministrul Apărării şi-a exprimat optimismul cu privire la găsirea unui numitor comun.

„Într-o lună ne întoarcem în Ghencea. În câteva luni avem şi sigla”, mărturisea Becali în urmă cu patru zile, în direct la Digi Sport. Mulţi au privit cu rezerve spusele patronului roş-albaştrilor, în condiţiile în care MApN-ul, în comunicatul oficial postat după întâlnire, nu dădea foarte multe detalii în acest sens.

Totuşi, lucrurile par să fi intrat în linie dreaptă spre o înţelegere, lucru recunoscut de ministrul Apărării, Mihnea Motoc. Acesta a dat garanţii că Armata nu doreşte să îi pună beţe în roate echipei de fotbal, dimpotrivă: se caută găsirea celei mai bune soluţii pentru ambele părţi.

„Vrem să venim cu o deschidere totală şi bune intenţii. Am imprimat această notă de deschidere şi sunt extrem de încurajat de rezultatele acestei prime intâlniri. A fost interesant şi impresionant chiar faptul că am fost, iată, pe aceeaşi lungime de undă. Şi noi, MApN-ul, şi cei de la clubul Steaua, prin vocea lui Gigi Becali. Sigur că ne-ar bucura ca ei să folosească şi stadionul. Este bine că a început discuţia”, a declarat ministrul, pentru ProTV.

Întrebat despre evaluarea mărcii la o sumă considerată de mulţi ca fiind exagerată (57,3 milioane de euro), ministrul a explicat că Ministerul nu poate fi suspectate de nimic. O firmă specializată s-a ocupat de tot, iar evaluarea nu poată fi contestată cu argumente valabile.

„Evaluarea a fost făcută după o metodă foarte sofisticată de calcul. Evaluarea nu o face MAPN-ul, ci o firmă specializată în aşa ceva. Au fost luate în vedere toate disciplinele sportive, nu numai clubul de fotbal”, a mai spus Mihnea Motoc.

De notat faptul că ministrul a confirmat faptul că arena din Ghencea va intra într-un amplu proces de modernizare, însă nu a oferit detalii suplimentare despre capacitate sau despre suma care urmează să fie investită.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.