Atac sinucigaș în capitala Serbiei

Share:

Un terorist sinucigaş a detonat o grenadă de mână într-o cofetărie-patiserie din Belgrad, luni, a informat presa sârbă.

La locul exploziei au sosit echipe de poliţie şi ambulanţe. Teroristul sinucigaş a detonat grenada într-o cofetărie din Belgrad. El este singura victimă a propriului său atac.

Bărbatul a intrat în magazin şi i-a somat pe toţi cei aflaţi în local să iasă, apoi a detonat grenada, informează B92. Persoanele evacuate din local nu au fost rănite. Aparent, în momentul în care a detonat grenada, atacatorul s-a aruncat peste grenadă. Potrivit televiziunii N1, agresorul era un bărbat de aproximativ 50 de ani, al cărui nume nu se cunoaşte deocamdată.

Cofetăria, care se numeşte Petrovic, şi îi aparţine fostului ministru al Culturii din Serbia, Bratislav Petrovik, care este şi preşedintele Muzeului de Ştiinţă şi Tehnologie din Belgrad.

În apropierea cofetăriei unde necunoscutul a comis atacul cu grenadă se află şi un liceu, chiar pe aceeaşi stradă, dar elevii şi personalul didactic nu au fost vizaţi de agresor. În vecinătatea locului în care s-a produs atacul se mai află o bancă, o altă patiserie, localuri fast food, farmacii şi o piaţă.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.