Unul dintre răniții din Colectiv, externat marți

Share:

Silviu Ciocăneli, unul dintre răniţii din Colectiv internat la Spitalul Militar ‘Regina Astrid” din Bruxelles, a fost externat marţi, pentru a face loc răniţilor din atentate, aceeaşi procedură urmând să aibă loc şi în cazul altor trei din tinerii răniţi în incendiul de la Colectiv internaţi aici.

Silviu Ciocăneli, unul dintre tinerii răniţi la Colectiv internaţi la spitalul belgian, a fost externat în cursul zilei de marţi, pentru a face loc răniţilor din atentatele care au avut loc la Bruxelles, şi dus la hotel cu ambulanţa, a declarat un membru al familiei unuia dintre tinerii internaţi.

„Este perfect normal ce au făcut medicii de acolo, este o siutaţie de aşa natură în care trebuiau să facă acest lucru. Atâta timp cât pacienţii din România nu aveau viaţa pusă în pericol şi se aflau pentru recuperare acolo, este firesc să se întămple aşa” a declarat Raed Arafat, secretarul de stat în MAI pentru Mediafax.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, în Spitalul Miliar „Regina Astrid” sunt internate şase persoane: Raluca Chiţiga, Popovici Pavlos, Ciocăneli Silviu Mihail, Bogdan Moleşag, Oana Rotariu şi Marius Frăţoaică.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.