„Ilegitim”, proiectat în patru festivaluri de film

Share:

Pelicula „Ilegitim”, regizată de Adrian Sitaru, deschide joi prima ediție a „Este Film Festival” din Sibiu, informează un comunicat al producătorilor, Domestic Film, remis joi Agerpres.

Potrivit organizatorilor evenimentului, proiecția este programată la Biblioteca Universității „Lucian Blaga”, de la ora 20,00, urmând să participe regizorul Adrian Sitaru și actorii Alina Grigore și Robi Urs.

După premiera mondială din cadrul Berlinalei, în luna aprilie „Ilegitim” va fi proiectat în cadrul a trei mari festivaluri europene din Portugalia, Turcia și Lituania.

Pe 2 aprilie, filmul va fi prezentat la cea de-a XXI-a ediție a Vilnius Film Festival „Kino Pavasaris”, în secțiunea „Festival’s Favourites”, urmând ca pe 15 aprilie lungmetrajul regizat de Adrian Sitaru să fie proiectat în Turcia, în cadrul Istanbul IFF (7-17 aprilie), în secțiunea „From the World of Festivals”.

La finalul lunii aprilie, „Ilegitim” va fi proiectat în capitala Portugaliei, filmul fiind inclus în selecția „IndieLisboa”, secțiunea „Silvestre”.

„Ilegitim” spune povestea a doi frați (Alina Grigore și Robi Urs) și iubirea lor ilegitimă. Un tată medic (Adrian Titieni) și mai multe denunțuri. O familie în care limita dintre moral și legal nu a existat niciodată. Nici măcar în cazul unui avort.

Din distribuție fac parte Adrian Titieni, Bogdan Albulescu, Alina Grigore, dar și actori neprofesioniști din cadrul Școlii de actorie InLight — Robi Urs, Cristina Olteanu, Miruna Dumitrescu, Liviu Vizitiu, Mihaela Perianu.

Scenariul a fost scris de Adrian Sitaru și Alina Grigore, imaginea poartă semnătura lui Adrian Silișteanu și Alexandru Lorian Timoșca, montajul a fost realizat de Mircea Olteanu și Theo Lichtenberger în timp ce de sunet s-au ocupat Ioan Filip și Dan-Ștefan Rucăreanu, producător Anamaria Antoci.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.