Fostul director al CIA vrea Marea Baritanie în UE

0

Fostul comandant militar american si fost director al CIA, David Petraeus, indeamna britanicii sa nu voteze pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, pe motiv ca acest lucru ar slabi semnificativ securitatea blocului comunitar. 

Comentariile aparute in ziarul Sunday Telegraph vor sa castige votul nehotaratilor si sa ii convinga de faptul ca Marea Britanie este mai in siguranta in Uniunea Europeana. „Îi îndemn pe prietenii mei britanici să se gândească de două ori înainte de a se retrage dintr-una din cele mai importante instituții care asigură puterea Occidentului — Uniunea Europeană”, scrie Petraeus. El argumenteaza spunand ca istoria a aratat ca astfel de decizii duc intr-un punct mort.

„Nu am nicio îndoială că un ‘Brexit’ va da o lovitură puternică tăriei și rezistenței Uniunii Europene exact într-un moment în care Occidentul este atacat din mai multe direcții”, mai spune Petraeus.

Britanicii vor vota pentru iesirea sau nu a Marii Britanii din UE pe data de 23 iunie si, pana acum, sondajele arata ca pozitiile sunt egal impartite.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.