Scorpions, Muse și Iron Maiden vor concerta la București

0

Rockerii de la Scorpions concertează pe 16 iulie, la Bucureşti, iar Muse şi Iron Maiden ajung în capitală la Festivalul Rock the City, pe 29 şi 30 iulie. Anunţul a venit la scurt timp după ce D&D East Entertainment a anunţat concertul Maroon 5 de la Bucureşti din 5 iunie.

Formaţia Scorpions va susţine un concert pe 16 iulie, la Romexpo, în Bucureşti, iar trupele Muse şi Iron Maiden vor concerta în capitală în cadrul ediţiei din 2016 a Festivalului Rock the City care va avea loc pe 29 şi 30 iulie 2016.

D&D East Entertainment a anunţat pe pagina oficială de Facebook că rockerii de la Scorpions vor susţine un concert pe 16 iulie, la Pavilionul Romexpo din Bucureşti, în cadrul turneului mondial prin care sărbătoresc 50 de ani de la înfiinţare. Biletele se pun în vanzare miercuri, 30 martie, de la ora 16:00, prin reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, conform D&D East Entertainment.

Trupele Muse şi Iron Maiden sunt capetele de afiş ale festivalului Rock the City 2016, care va avea loc pe 29-30 iulie, în Piaţa Constituţiei, potrivit unui anunţ făcut, miercuri, pe pagina de Facebook a companiei D&D East Entertainment.

Festivalul Rock The City se întoarce în Bucureşti după doi ani de pauză, ultima ediţie a festivalului fiind cea care a avut loc pe 27 şi 28 iulie 2013, în parcarea Romexpo din Bucureşti, printre trupele răsunătoare care au concertat în cadrul evenimentului numărându-se Rammstein, Bullet For My Valentine, Heaven Shall Burn sau Enslaved.

Pe 29 iulie 2016 va avea loc concertul trupei Muse, cu Volbeat şi Birth of Joy în deschidere, iar pe 30 iulie este programat concertul trupei britanice de heavy metal Iron Maiden, cu Raven Age în deschidere. Muse şi Iron Maiden au mai concertat la Bucureşti.

Festivalul Rock The City este organizat de Marcel Avram şi East European Events, în colaborare cu D&D East Entertainment. Biletele se pun în vânzare miercuri, 30 martie, de la ora 16:00, prin reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, conform D&D East Entertainment.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.