PNL București, start la strângerea de semnături pentru locale

0

PNL București a lansat joi campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaților la alegerile locale din Capitală.

La evenimentul desfășurat în Piața Universității au fost prezenți candidații la sectoare, dar și la PMB — Alexandru Nazare — sector 1, Dan Cristian Popescu — sector 2, Florin Ștefan Vasile — sector 3, Răzvan Sava — sector 4, Ovidiu Raețchi — sector 5, Răzvan Mironescu — sector 6 și Ludovic Orban — Primăria Capitalei, informează Agerpres.

„Începând de astăzi, locuitorii Bucureștiului care cunosc pericolul PSD au pe cine să susțină prin semnătura lor — echipa Partidului Național Liberal. Îi așteptăm cu prietenie și cu respect”, a declarat Ludovic Orban, candidatul PNL la Primăria Capitalei.

El a precizat că „PNL este cel mai puternic partid din București”.

”În ceea ce mă privește pe mine, ca și candidat, mă recomandă expertiza, experiența profesională, capacitatea de a oferi soluții reale problemelor Bucureștiului și forța echipei care stă în spatele meu”, a arătat Ludovic Orban.

Președintele liberalilor bucureșteni, Cătălin Predoiu, a afirmat că Bucureștiul „are nevoie de dezvoltare, de integritate în administrație, de viziune, de normalitate”, soluții care, în opinia sa, pot fi găsite la candidații propuși de PNL.

„Astăzi ne aliniem la startul unei competiții foarte dificile, începem campania de semnături și vom continua, firește, cu campania electorală. Este o bătălie dificilă, dar, așa cum spunea un mare om politic, ne asumăm și facem unele lucruri nu pentru că sunt ușoare, ci pentru că sunt dificile și vom câștiga această bătălie cu această echipă pe care o vedeți în fața dumneavoastră”, a spus Cătălin Predoiu.

El a precizat că toți candidații liberali la alegerile locale din Capitală au șansa de a câștiga lupta electorală cu PSD.

„Numai PNL poate învinge PSD în București. E o situație dificilă, pentru că votul pe dreapta este fărâmițat, alți candidați din spectrul politic de dreapta, din afara PNL, folosesc aceste alegeri pentru a-și profila un contur, numai că prețul pentru proiectul lor politic personal de a se lansa în prima scenă politică a Bucureștiului și, poate chiar națională, este foarte mare. Prețul este un vot dat pentru PSD, pentru că practic votul care este acordat candidaților fără șanse din centru-dreapta este un vot care este risipit și propulsează indirect PSD în competiția cu PNL, singurul partid care-l poate învinge. (…) Ludovic Orban poate câștiga și va câștiga Primăria Capitalei, pentru că este singurul capabil să învingă PSD și candidatul său”, a afirmat Cătălin Predoiu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.