Ponta s-a supărat pe femeile din PSD

0

Fostul premier Victor Ponta a scris pe pagina sa de Facebook că nu era cazul ca Elena Udrea să fie prima care reacţionează după reţinerea primarului Craiovei Lia Olguţa Vasilescu. Ponta dă de înţeles că se aştepta ca femeile din fruntea PSD să aibă o reacţie mai promptă în ceea ce priveşte reţinerea Olguţei.

Victor Ponta critică pe un un ton ironic atitudinea femeilor de la vârful PSD. Fostul premier spune că Rovana Plumb, dar şi Gabriela Firea, ambele ocupând funcţia de vicepreşedinte PSD, au reacţionat cu întârziere şi chiar şi Elena Udrea le-a luat-o înainte:

„Mai bine mai târziu… Dar chiar nu era cazul să fie prima Elena Udrea care să ia atitudine!”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de facebook.

Acest mesaj al lui Victor Ponta a fost însoţit şi de trimiteri către declaraţiile „întârziate” ale Gabrielei Firea şi Rovana Plumb. Cele două pesediste i-au transmis, joi, Olguţei Vasilescu mesaje de încurajare şi ambele s-au declarat şocate de ceea ce s-a întâmplat.

Elena Udrea a fost prima care a sărit în apărarea primarului Lia Olguţa Vasilescu. Fostul ministru a spus că denunţătorii sunt nişte „turnatori nemernici” şi „minicnoşi”, care „fac blaturi la DNA ca să scape şi liberi, şi cu banii la ei”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.