Dinamo își schimbă sigla

0

Ionuţ Negoiţă vrea să renunţe la emblema folosită din 1998 până în prezent, reprezentată de doi câini. Patronul vrea să preia sigla CS Dinamo.

Ionuţ Negoiţă doreşte ca sigla CS Dinamo să fie trecută şi pe tricourile fotbaliştilor din sezonul 2016-2017. Noul logo păstrează un look vintage, a fost apreciat unanim de dinamovişti şi a atras şi atenţia conducătorilor clubului de fotbal. CS Dinamo şi-a schimbat sigla la începutul acestui an, iar FC Dinamo îşi doreşte să o folosească începând cu sezonul 2016-2017, scrie ProSport.

„Am iniţiat o discuţie cu Clubul Sportiv. Am venit cu următoarea propunere: au o siglă nouă care nouă ne place, care trebuie promăvată şi care trebuie încărcată cu notorietate. Fotbalul e cea mai simplă cale, acesta fiind unul dintre argumente. Normalitatea spune că suntem o familie şi trebuie să ne comportăm ca atare. Vrem să facem un rebranding cu sigla nouă a clubului sportiv. Sunt discuţii în privinţa unui procent din vânzări. Am avut deja discuţii cu reprezentanţi ai clubului sportiv”, a declarat Ionuţ Negoiţă.

Pentru FC Dinamo, schimbarea emblemei ar reprezenta a opta astfel de modificare în cei 68 de ani de istorie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.