Senatorii PSD nu susțin schimbarea lui Tăriceanu!

0

Senatorii PSD nu susțin schimbarea din funcția de președinte al Senatului a lui Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat joi liderul social-democraților, Liviu Dragnea, care a susținut că este vorba despre un demers „politicianist” al liberalilor.

„Am discutat în Biroul Permanent, forul politic de decizie al partidului, și am stabilit următoarele: senatorii PSD nu susțin acest demers care nu are niciun fel de argumentație sănătoasă, nici politică, nici administrativă. Este, pur și simplu, un demers politicianist al PNL, partid aflat într-o situație destul de nefericită din punct de vedere electoral. De asemenea, am avut o discuție, din nou, cu colegii de la UNPR care ne-au spus că în aceste zile, până la începutul săptămânii viitoare, vor analiza și vor lua o decizie politică în privința asta. Și dacă se va ajunge, ceea ce nu cred, la demiterea sau înlocuirea domnului Călin Popescu-Tăriceanu, PSD nu va propune candidat. Eu cred că nu se va ajunge acolo, categoric nu”, a spus Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

Președintele PSD a adăugat că social-democrații au o înțelegere politică cu ALDE, iar Tăriceanu, din punct de vedere al atribuțiilor pe care le are în calitate de președinte al Senatului, „nu a făcut ceva anume” care să genereze schimbarea sa din funcție.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.