Schimb dur de replici între candidații Firea și Orban

0

Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, duminică, referitor la anunţul contracandidatului său liberal, Ludovic Orban, de a boicota dezbaterile dacă PSD nu îşi cere scuze pentru ultima campanie, că este „doar un pretext” pentru a evita confruntarea electorală.

„Este un pretext pentru ca bucureştenii să nu-l poată evalua prin comparaţie cu mine, într-o dezbatere. De când este candidat, domnul Orban face doar declaraţii politicianiste şi prea puţin îi anunţă pe bucureşteni în legătură cu intenţiile sale legate de o viaţă mai bună pentru ei”, a afirmat Firea.

Firea a mai afirmat că Orban a fost „mâna dreaptă” a fostului primar Adriean Videanu şi că „se înscrie în aceeaşi logică a lipsei de proiecte”.

„Echipa PSD pentru alegerile locale vine cu soluţii concrete, aşa cum a făcut şi la guvernare. Domnul Orban, colegul celor care au tăiat pensii şi salarii, se înscrie în aceeaşi logică a lipsei de proiecte şi de viziune pentru Bucureşti. A fost mâna dreaptă a domnului Videanu (PDL) şi asta spune tot”, a spus Firea, potrivit sursei citate.

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, a cerut duminică, într-o conferinţă de presă, ca preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi contracandidatul său, Gabriela Firea, să-şi ceară public scuze pentru campania de la prezidenţiale, în caz contrar luând în calcul boicotarea dezbaterilor.

Ludovic Orban a mai spus că ia în calcul „măsura extremă” de a nu participa la nicio dezbatere cu Firea, dacă PSD nu va cere scuze public.

„Iau în calcul inclusiv măsura extremă de a nu participa la nicio dezbatere cu candidatul PSD, în cazul în care nu-şi vor cere scuze. (…) Aştept o poziţie oficială din partea PSD, din partea liderului PSD, care a fost şeful campaniei electorale, reamintesc, iar candidatul PSD a fost purtător de cuvânt în campaia prezidenţială. Nu este vorba de nişte personaje minore din PSD”, a declarat el.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.