Băsescu se vede cel mai bun premier al României după 1990!

0

Traian Băsescu a declarat, duminică seară, la România TV, că „ar fi cel mai bun prim-ministru pe care România l-a avut de la Revoluţie încoace”.

„Nu mai am ambitii politice pentru mine, dar stiu sigur ca in aceasta tara multe lucruri ar trebui schimbate. As fi cel mai bun premier pe care l-a avut Romania de la Revolutie incoace. Nu aveti un politician in România care să fie mai bun pentru funcţia de premier decat sunt eu”, a susţinut fostul preşedinte.

Referitor la denunţurile cu care ameninţă Florin Ghiulbenghian, Traian Băsescu spune că „sunt numai minciuni”.

„Este categoric minciună. Joi l-am dat în judecată pe domnul Ghiulbenghian pentru aceste acuzaţii. Am depus plangere prin avocat la Judecătoria Sectorului 1. Nu îmi este teamă de denunţuri. Nu există om care să poată proba că i-am inlesnit contract, ca i-am cerut sau dat bani, nu exista un astfel de om in Romania. Unii încearcă să scape făcând denunţuri. Cu domnul Ghiulbenghian mă văd la tribunal”, a declarat preşedintele PMP.

Florin Ghiulbenghian, cel care a depus la DNA denunțuri împreună cu fosta noră a lui Virgil Măgureanu, a făcut noi dezvăluiri, susţinând totodată că urmează să facă mai multe denunţuri, în vizor fiind Traian Băsescu şi Vasile Blaga.

Florin Ghiulbenghian, președinte al Fundației EurHONEST, a reconfirmat apropierea de Traian Băsescu, încă din 2004, în condiţiile în care Traian Băsescu neagă acest lucru.

„Băsescu ce-aţi vrea să spună în public? Minte. În cazul în care vor continua minciunile, vor mai apărea detalii din partea mea”, a susţinut Florin Ghiulbenghian.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.