Mână criminală în cazul incendiului din căminul UMF Carol Davila

0

Poliţia nu exclude varianta ca focul să fi fost pus intenţionat. Mai mult, au deja un suspect. În urma celor două incendii, zece studenţi au ajuns la spital, iar alţi zeci au fost evacuaţi.

Imediat după primul incendiu un suspect a fost dus la secţie, însă a fost eliberat la scurt timp din cauza lipsei de dovezi. Aşadar, suspectul era liber în timpul în care al doilea incediu a izbucnit în căminul studenţesc din zona Izvor.

Poliţiştii îl caută acum pe suspect. Potrivit primelor informaţii, pe camerele de supraveghere bărbatul a fost surprins în apropierea locului în care a izbucnit incendiul.

Primul incendiu a izbucnit la parter, într-o zonă de tranzit aflată între cele două corpuri ale căminului. Acolo se afla o canapea şi câteva lucruri care au ars complet. Al doilea incendiu a izbucnit intr-o camera.

Vasile Daniel, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov: „Suprafaţa afectată de aproximativ 20, 30 de metri pătraţi, în interior au ars materiale textile, mase plastice, elemente de mobilier”.

Vasile Daniel, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov: „Incendiul a avut loc în partea din spate a acestei clădiri la nivelul etajului doi. O suprafaţă de aproximativ 20 de metri pătraţi, o cameră de locuit în care au ars toate elementele combustibile din interior”.

Zece dintre tinerii cazaţi în cămin au ajuns la spital. Pompierii au deschis o anchetă privind cauzele acestor incendii şi nu exclud nicio ipoteza deocamdată.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.