Gică Popescu va veni la Steaua

0

Gică Popescu pregăteşte revenirea în fotbal, iar prietenia pe care a legat-o cu Mihai Stoica după gratii pare să îl îndrepte către Steaua.

Gică Popescu a fost condamnat pe 4 martie 2014 la trei ani de închisoare cu executare în „Dosarul Transferurilor” şi şi-a ispăşit pedeapsa la Rahova, alături de Mihai Stoica. În noiembrie 2015, Gică Popescu a fost eliberat din închisoare, iar de atunci fostul căpitan al echipei naţionale şi-a petrecut timpul alături de familie şi cei doi copii, bucurându-se de libertate.

Conform Cancan, Gică Popescu are de gând să îşi reia afacerile, ba chiar să revină în fotbal, fiind surprins zilele trecute la un restaurant din Capitală, alături de Mihai Stoica.

„Va veni la Steaua, asta este un lucru clar. Nu se ştie încă în ce funcţie, sunt în negocieri. Acest lucru este posibil prin prisma insistenţelor lui Meme, cu care Gică a legat o relaţie specială. Gigi Becali este de acord, Reghecampf la fel. Cu siguranţă nu va veni pe post de antrenor, ci un post administrativ de conducere”, a declarat un apropiat al lui Gică Popescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.