Oferte turistice (de nerefuzat) pentru Paște și 1 Mai

Share:

Mai este puţin până la miniexcursia de Paşte şi de 1 Mai, aşa că agenţiile de turism se bat în oferte care mai de care mai atrăgătoare. Bulgaria şi insulele greceşti rămân şi anul acesta în topul preferinţelor, mai ales că un astfel de sejur porneşte de la 65 de euro. 

Cum anul acesta paştele pică odată cu sărbătoare de 1 Mai, agenţiile de turism fac o serie de oferte romantice românilor, informează România TV.

Astfel, cuplurile pot înota în idilicul canal d’Amour din Corfu. Cei care vor face asta se spune că se vor iubi pentru totdeauna.

Un sejur de 7 nopţi, cu masă şi transport cu autocarul, costă 75 de euro pentru 2 persoane. Cei care aleg să călătorească cu avionul vor plăti 225 de euro de persoană. O altă destinaţie uimitoare este plaja Balos din Creta. Nisipurile albe duc la ape turcoaz de mică adâncime, la o lagună verde de smarald şi o insulă unde se serveşte bere rece. Priveliştea feerică se poate admira 7 zile la preţul de 421 de euro de persoană, în regim all inclusiv.

Bulgaria este un colţ de Rai, mai ales dacă se optează pentru Valea Trandafirilor. Aici, de sute de ani, localnicii se ocupă cu cultivarea trandafirilor. În mai, locul se transformă într-un festival minunat, care se încheie cu încoronarea Reginei Trandafirilor. Oferta de cazare este Sunny Beach, iar pentru un sejur de 3 nopţi se plăteşte doar 58 de euro de persoană, regimul de masă fiind all inclusiv.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.