Totul despre Bucharest Jazz Festival

Cea de-a V-a ediție a Bucharest Jazz Festival se va desfășura, în perioada 19 – 25 septembrie, în Piața George Enescu, potrivit unui comunicat al ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București.

Noul director artistic al festivalului este celebra cântăreață de jazz Teodora Enache, după ce mandatul de trei ani al muzicianului Lucian Ban a luat sfârșit, informează Agerpres.

Pe lângă cele cinci seri de concerte, în cadrul cărora vor urca pe scenă artiști naționali și internaționali de renume, vor avea loc pe toată perioada festivalului evenimente conexe — lansări și expoziții. De asemenea, continuă programul New Jazz Works, lansat anul trecut, care încurajează artiștii din România să propună creații inovatoare scrise pentru un ansamblu de doi până la zece muzicieni.

Absolventă a facultății de Matematică Iași, Teodora Enache a debutat în 1993 în industria muzicală, obținând Grand Prix la International Jazz Festival Sibiu.

Anul 2002 a reprezentat pentru Teodora Enache o rampă de lansare la nivel internațional, cu proiectul „Rădăcini”, pe care l-a prezentat în Europa și SUA.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.