Loteria Vizelor, noua păcăleală a escrocilor

0

Ambasada SUA la Bucuresti atrage atentia pe o retea de socializare asupra unei noi metode de escrocare, prin care romanii sunt anuntati ca au castigat o viza de intrare in Statele Unite.

„Nu te lasa pacalit! Daca ai primit un e-mail care te anunta ca ai castigat la Loteria Vizelor, acel mesaj nu e legitim. Mai sunt cateva saptamani pana la data de 3 mai, cand poti verifica pe singura pagina oficiala: https://www.dvlottery.state.gov/ daca ai fost selectionat in cadrul programului ‪#DiversityVisa”, scrie pe Facebook Ambasada SUA la Bucuresti.

Americanii adauga ca Departamentul de Stat nu va trimite prin posta celor selectionati scrisori de notificare. „Daca primiti un e-mail sau o scrisoare care va anunta ca sunteti selectionat, luati aminte ca acel mesaj nu este legitim. Numai dupa ce sunteti selectionat si dati curs instructiunilor disponibile prin Verificarea Statutului Inregistrarii si incepe procesarea dosarului dvs., puteti primi comunicari prin e-mail care sa va informeze asupra modificarilor ce au loc pe Verificarea Statutului Inregistrarii si sa va atraga atentia sa verificati din nou aceasta pagina pentru a vedea noile informatii referitoare la aplicatia dumneavoastra. NU vi se va solicita sa trimiteti bani prin posta sau servicii ca Western Union”, este explicatia postata pe site-ul oficial Loteria Vizelor.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.